test

Aktuelt

Open-call: Networking @ Oppenheimer 2023

23.8.23 13:51
Så er showcase-festivalen Oppenheimer igen klar til at præsentere 5 nye spændende navne på Volume Village i Aarhus, lørdag d. 16. september. I den anledning arrangerer Promus et netværksarrangement – Networking @ Oppenheimer 2023 – hvor du som band, solist, producer eller sangskriver kan mødes med en række branchefolk fra musikbranchen.

læs mere

PROMUS søger projektmedarbejder

23.08.23 – 13:55
I forbindelse med de mange aktiviteter i Promus, søger vi en stærk projektmedarbejder, der kan være med på holdet omkring vores arbejde med Music Cities Network, Music City Aarhus, kommende EU-projekter, SPOT+ og selv være med til at udvikle initiativer, der styrker Promus’ aktiviteter og indsatsområder generelt.
Der er lukket for ansøgninger nu.

læs mere

PROMUS søger SoMe- og presse-praktikant!

03.08.23 – 13:55
Er du journalist, kommunikations- eller medievidenskabsstuderende, har en spids pen, interesse for musikbranchen og leder efter en praktikplads her i efteråret, så søger Promus en praktikant til at varetage vores SoMe og presseindsats.

læs mere

Music City Aarhus og Promus i fornemt internationalt musikbyselskab!

02.8.2023 kl. 13:21
Music City Aarhus og Promus i fornemt internationalt musikbyselskab! I en international artikel om musikbyer, fremhæves tre vigtige musikbyer og aktører – nemlig Texas Music Office i Austin, Live Music Office i Sydney – og Music City Aarhus/Promus i Aarhus. Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vores arbejde på den måde også nyder international opmærksomhed, så læs endelig videre her: https://makingplacesbetter.substack.com/p/the-model-music-office

læs mere

Velkommen til Valencia

31.7.23 14:44
Vi er glade for at byde Valencia velkommen som det nyeste medlem af Music Cities Network! Byens rige musikalske arv og pulserende moderne musikscene gør den til en perfekt tilføjelse til vores særlige netværk. Vær med til at fejre Valencias passion for musik og dens kreative energi, mens vi fortsætter med at fremme tværnational udveksling og samarbejde inden for musikindustrien og byudvikling.

læs mere

Ny podcast om mental sundhed i musikbranchen

13.6.23 13:48
Vi hører ofte mest om succeshistorierne, om artister der får et hit i radioen, høje streamingtal og deres navn på festivalplakaten. Men hvad med de afvisningerne og nedturen? Lyt til den nye podcast Lydhør om mental sundhed i musikbranchen.

læs mere