test

Aktuelt – nyheder og arrangementer

Sync og Supervisors til SPOT+ 2024!

22.11.2023 – 09:40
Sync og Supervisors til SPOT+ 2024!
Om små 5 måneder er vi endnu engang klar til at byde velkommen til to dage med festivalstemning, networking og vidensdeling, når en perlerække af nationale og internationale branchefolk indtager Aarhus til SPOT+

læs mere

Nye bestyrelsesmedlemmer til Promus!

07.11.2023 – 16:40
Nye bestyrelsesmedlemmer til Promus!
Vi byder velkommen til Jonas Lundquist, Kulturkonsulent hos Aalborg Kommune, Karen Vincent, A&R, Marketing Director, Warner Music Group og Stefan Gejsing, musikbooker, Roskilde Festival 

læs mere

DIY @ Promus 2024!

07.11.2023 – 15:20
DIY @ Promus 2024!
Er du i gang med at forberede din debutudgivelse og har du brug for en række redskaber og guidelines, der kan være med til at sikre, at din musik kommer godt afsted, så tjek vores nye forløb, DIY @ Promus!

læs mere

Open-call: Networking @ Oppenheimer 2023

23.8.23 13:51
Så er showcase-festivalen Oppenheimer igen klar til at præsentere 5 nye spændende navne på Volume Village i Aarhus, lørdag d. 16. september. I den anledning arrangerer Promus et netværksarrangement – Networking @ Oppenheimer 2023 – hvor du som band, solist, producer eller sangskriver kan mødes med en række branchefolk fra musikbranchen.

læs mere

PROMUS søger projektmedarbejder

23.08.23 – 13:55
I forbindelse med de mange aktiviteter i Promus, søger vi en stærk projektmedarbejder, der kan være med på holdet omkring vores arbejde med Music Cities Network, Music City Aarhus, kommende EU-projekter, SPOT+ og selv være med til at udvikle initiativer, der styrker Promus’ aktiviteter og indsatsområder generelt.
Der er lukket for ansøgninger nu.

læs mere

PROMUS søger SoMe- og presse-praktikant!

03.08.23 – 13:55
Er du journalist, kommunikations- eller medievidenskabsstuderende, har en spids pen, interesse for musikbranchen og leder efter en praktikplads her i efteråret, så søger Promus en praktikant til at varetage vores SoMe og presseindsats.

læs mere

Music City Aarhus og Promus i fornemt internationalt musikbyselskab!

02.8.2023 kl. 13:21
Music City Aarhus og Promus i fornemt internationalt musikbyselskab! I en international artikel om musikbyer, fremhæves tre vigtige musikbyer og aktører – nemlig Texas Music Office i Austin, Live Music Office i Sydney – og Music City Aarhus/Promus i Aarhus. Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vores arbejde på den måde også nyder international opmærksomhed, så læs endelig videre her: https://makingplacesbetter.substack.com/p/the-model-music-office

læs mere

Velkommen til Valencia

31.7.23 14:44
Vi er glade for at byde Valencia velkommen som det nyeste medlem af Music Cities Network! Byens rige musikalske arv og pulserende moderne musikscene gør den til en perfekt tilføjelse til vores særlige netværk. Vær med til at fejre Valencias passion for musik og dens kreative energi, mens vi fortsætter med at fremme tværnational udveksling og samarbejde inden for musikindustrien og byudvikling.

læs mere