Vill Vill Vest

Danske Artist Managers x PROMUS – netværksmøde i Aarhus – 3. marts!

Skrevet af Jesper Mardahl, 11.2.22 11:09

Danske Artist Managers (DAM) og Promus inviterer til netværksmøde og kompetencedag for artist managers i Aarhus d. 3. marts 2022. Så hvis du nyetableret – eller etableret manager – så kom og mød interesseorganisationen Danske Artist Managers og hør mere om organisationens baggrund, indsatsområder og vision og netværk med dine øvrige kolleger. Foruden introduktionen til DAM, vil der være oplæg og case-præsentationer fra Thomas Rohde (MXD – Music Export Denmark) og Jørgen Avsnes, manager fra Made Management i Bergen.

OM DAM
Danske Artist Managers – DAM – er en nystartet forening med det formål at arbejde for at forbedre danske managers generelle vilkår i musikbranchen og relateret brancher, samt udøve national og international kompetenceudvikling for medlemmer. Foreningen skal fremme medlemmers interesser ved at udøve politisk indflydelse gennem repræsentation i offentlige udvalg, bestyrelser og råd, samt åbne for en dialog og eventuel samarbejde med andre organisationer.

PROGRAM
12.00 – 16.00

12.00 – 12.45: Introduktion til DAM

13.00 – 13. 45: Thomas Rohde, MXD – Music Export Denmark
Oplæg om MXD og musikeksport – hvordan styrker vi dansk musik internationalt? Hvad er managerens rolle?

14.00 – 15.00: Jørgen Avsnes, Made Management, Bergen
Hvordan bygger man en bæredygtig international managementvirksomhed med udgangspunkt i Skandinavien? Made Management som case.

Made Management er en af de førende artist management virksomheder i Skandinavien med kontor i Bergen. De repræsenterer bl.a. AURORA og Sigrid. https://www.made.no/artists

Øvrige aktiviteter offentliggøres senere, og der bliver god til mingling og netværk.

Arrangementet finder sted hos Promus i Aarhus, Vester Allé 15, torsdag d. 3. marts 2022.

Tilmelding til Promus senest mandag d. 28. februar, kl. 12:00 på info@promus.dk

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt