Vill Vill Vest

PITCH … your music!

Skrevet af Jesper Mardahl, 5.10.22 16:32

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Så læs her!
Vi søger nemlig sangere, sangskrivere, komponister, tekstforfattere, producere, top-liners, bands eller unge brancheaktører, som leder efter en manager, et label, en agent eller en publisher. Lyder det interessant for dig? Så tilmeld dig vores nye session PITCH som afholdes i samarbejde med The Bank & The Artist hos Promus torsdag d. 3. november.

Denne gang får vi besøg af musikselskaberne The Bank & The Artist, der arbejder som et full-circle-selskab med netop management, booking, label og publishing.

The Bank & The Artist sender et større hold af deres folk til Aarhus for at tage pulsen og opdage nye talenter fra byen og opland.

– “Der er altid kommet fantastisk musik fra Aarhus, men det er tydeligt, at der sker rigtigt meget spændende indenfor alle områder af musiklivet i byen netop nu. Derfor har The Bank valgt at slå sig sammen med et par vigtige aktører i det århusianske talentmiljø, så vi kan få nemmere adgang til noget af alt det nye der sker. Vi er nysgerrige og vil gerne lytte, netværke og skabe flere relationer. Vi har valgt at supplere det opsøgende arbejde, vi allerede gør, med et par årlige ture til Aarhus for at komme tættere på talentmiljøerne i Danmarks næststørste by. Vi glæder os meget til første tur til november”, udtaler Jakob Sørensen, direktør i The Bank

Promus har gennem mange år arbejdet for at bygge bro og skabe netværk for de mange nye talenter. Det har vi gjort – og gør stadig – gennem forskellige aktiviteter som f.eks. vores speed meetings. Her har musikere og branchefolk i de sidste mange år mødt den etablerede branche til korte “1-til-1”-møder. Med vores nye initiativ, PITCH, præsenterer deltagerne sig overfor et helt panel af repræsentanter fra The Bank & The Artist, der dækker både label, booking, publishing og management.

– “Vi glæder os meget til at byde holdet fra The Bank & The Artist velkommen – og vi håber dette nye koncept kan være med til at skabe endnu flere stærke kontakter mellem branchen og talenterne”, udtaler Jesper Mardahl, leder af Promus

The Bank & The Artist arbejder til daglig med bands og solister som Benjamin Hav, The MInds Of 99, Saveus, Dopha, Zar Paulo, Stine Bramsen, Fabräk og Joyce. Læs mere om The Bank her: https://www.thebankmusic.com/

Det er ambitionen, at udvikle flere tiltag omkring PITCH, og på åbne for flere samarbejder med de øvrige musikselskaber i Danmark.

PITCH finder sted hos Promus på Vester Allé 15, torsdag d. 3. november fra 16:00 – 18:00. Du tilmelder dig ved at sende en kort ansøgning med en beskrivelse af din musik og din baggrund samt links til enten Soundcloud, disco.ac eller Spotify og et foto til info@promus.dk. Skriv: “RE: PITCH” i emnefeltet.

Der er ingen genrekrav eller geografiske krav – alle er velkomne til at ansøge. Alle indkomne ansøgninger vil blive vurderet af repræsentanter fra Aarhus Volume og Promus.

Der er deadline for ansøgning: Fredag d. 28. oktober, kl. 12:00. Udvalgte deltagere får besked senest mandag d. 31. oktober.

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt