Vill Vill Vest

Ny podcast sætter fokus på mental sundhed i musikbranchen

Vi hører ofte mest om succeshistorierne, om artister der får et hit i radioen, høje streamingtal og deres navn på festivalplakaten. Men hvad med afvisningerne og nedturen? Lyt til den nye podcast Lydhør om mental sundhed i musikbranchen.

Vi hører sjældnere om de mange afvisninger, skuffelser og timer, hvor man kæmper med at skabe sig en bæredygtig karriere, et nyt hit i studiet eller hvor man venter med uro, for lidt søvn og følelsesmæssigt underskud i et fyldt backstage lokale eller varm tourbus efter mange dages arbejde uden nævneværdige pauser, restitutionsmuligheder eller kontakt med ens nærmeste. 

I denne podcast tager vært og Music Management studerende Olivia Krogh og psykolog fra Stem Sindet, Simon Gents sammen med nogle udvalgte musikere og musikbrancheaktører fat på temaet mental sundhed, i et forsøg på at skabe rum og være lydhøre overfor nogle af de udfordringer, der gør sig gældende, og hvad man kan gøre for at skabe et mere mentalt bæredygtigt liv som aktør i den danske musikbranche. Samtidigt forsøger podcasten af aftabuisere og afstigmatisere gennem myteaflivning og kredsen om de historier, som kan give lytteren endnu dybere indsigt i, hvad et liv med musik kan indbefatte, uanset om man som lytter er involveret i musikbranchen eller ej,

Gæsterne i første afsnit af podcasten er Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald fra bandet Blæst, som er på besøg til en samtale om, hvilke implikationer det kan have at opnå stor succes og udvikling på kort tid. Andre temaer, der tages op i kommende afsnit med andre gæster er bla. samtalen om de mange ubalancer der er i et arbejdsliv som musiker, samtalen om rusmidlernes plads i et liv med musik og samtalen om managerens mentale sundhed. 

Hør første afsnit her:

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt