Vill Vill Vest

Promus Online: Introduktion til arbejdet med music publishing med Nicolas Blix (Mantik Music Group)

Skrevet af Jesper Mardahl, 10.1.22 17:40

Arbejdet med musikrettigheder og music publishing er i konstant forandring og branchens hurtige udvikling – særligt skubbet frem af digitalisering og streaming – betyder at publisherens rolle får større og større betydning. Om der er fokus på afsætning af sange til artister, co-writes eller sync til spil, film eller reklamer, så er det publisherens vigtigste rolle, at få sangenes potentiale til at “leve” og skabe nye pengestrømme.

Onsdag d. 16. marts kl. 16.00 – 17.00 på ZOOM

Til denne Promus Online session har vi inviteret Nicolas Blix (Mantik Music Group, Nordic Music Society).

Nicolas vil fortælle om sit daglige arbejde som publisher – særligt med fokus på arbejdet med sangskrivere, producere og pitch af sange. I vil blive introduceret til de mange forskellige aspekter af den komplekse verden, som publishing kan være, når det kommer til arbejdet med sangskriveres rettigheder. Præsentationen vil desuden tage afsæt i konkrete eksempler på virkelige cases.

Nicolas Blix har arbejdet i musikbranchen siden 2016, og har erfaring fra både forlag- og pladeselskabs området. I 2019 var han med til at starte forlaget og producer-managementet Mantik Music Group, hvor han er partner og Publishing Director.

Mantik Music har, foruden Danmark, kontorer i Finland, Norge og Los Angeles og arbejder generelt meget internationalt med deres sangskrivere og producere, som har været med til at udgive musik med både danske og udenlandske navne inden for særligt pop og Dance musik.

Senest har Mantik markeret sig med en sang i top 10 på den internationale Billboard liste for EDM musik med nummeret ’Silver Lining’ af den hollandske DJ Andrew Rayel.

Promus Online: Introduktion til arbejdet med music publishing med Nicolas Blix (Mantik Music Group).

Onsdag d. 16. marts kl. 16.00 – 17.00 på ZOOM

Tilmeld dig via info@promus.dk – senest d. 15. marts 2022 kl. 10:00.

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt