Vill Vill Vest

Promus Online: Optimer din Spotify-profil – og bliv klogere på de øvrige streamingtjenester v. Peter Bek (Zack’s TALENT)

Skrevet af Jesper Mardahl, 10.2.22 18:54

Vi byder velkommen til Peter Bek d. 1. marts kl. 16.00 – 17.00, hvor han vil gøre os meget klogere på både Spotify for Artists, men også en række af de øvrige streamingtjenester, som måske ikke altid får det samme fokus fra artisterne. Sessionen varer en time og afholdes online på ZOOM.

Hvis du (også) drømmer om, at din næste single bare stryger afsted på alverdens playlister, så er der en række ting, som du skal gøre for overhovedet at komme i spil. Dette webinar er ikke et “quick fix” til at komme på playlister, men en gennemgang af basale elementer, som du bør have klar, inden du udgiver din musik. Vi gennemgår bl.a. Spotify for Artists, Apple Music for Artists m.v. og hvilke virkemidler, som øger dine chancer for synlighed på de forskellige streamingtjenester.

Peter Bek har været en del af branchen siden 1993 og har en bred erfaring med, hvordan branchen fungerer – både indefra og “ude” i markedet blandt forbrugerne. Til dagligt arbejder han som marketingkonsulent for kunstnere, labels og spillesteder. Desuden driver han sit eget label, management og sync-agentur, hvor han bl.a. er manager for den sydafrikanske musiker Yoav.

Tidligere har han siddet som International Marketing Manager hos Universal Music med ansvar for lancering og markedsføring af udenlandske udgivelser i Danmark med bl.a. U2, Elton John, Rammstein, Metallica, Take That, Paul McCartney m.v., og senere har han været ansvarlig for PR/marketing hos en af landets mest respekterede koncertpromotere, DTD Concerts.

Promus Online: Optimer din Spotify-profil – og bliv klogere på de øvrige streamingtjenester v. Peter Bek (Zack’s TALENT)

Tirsdag d. 1. marts kl. 16.00 – 17.00 på ZOOM

Tilmeld dig via info@promus.dk – senest d. 28. februar 2022 kl. 10:00.

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt