Vill Vill Vest

Networking @ Oppenheimer – revisited!

I forbindelse med Oppenheimer 2023, arrangerede Promus et uformelt musikbranchenetværksmøde for en række af byens nye spændende talenter. Det blev til to intense timer med musik og snak på kryds og tværs.

Siden 2014 har Promus samarbejdet med Oppenheimer om at facilitere netværksmøder mellem nye talenter og repræsentanter fra den dansk musikbranche. Og flere solister og bands har på den måde fået skabt de kontakter, der sidenhen gav dem et skub i karrieren. Det gælder bl.a. for Rigmor, Aksglæde, Velvet Volume og Zar Paulo.

I år fik vi besøg af Mette Zähringer fra Iceberg Music Group, Bo Andersen fra SKANDINAVIAN, Andreas Holmsgaard fra PDH Music, Jon Madsen fra NMS/Nordic Music Society, Andreas Møbius fra GL Music og Tobias Rivera Prahl fra W.A.S. Entertainment. De fremmødte bands og solister talte: Datter, Diplomatic Immunity, Håbløs, Downtown July, Lukas Eagleroad, Nima Rezai, Pater, Prize for the Future, Sabrina Qvortrup, Thoughtfool og Deep Sea Low Tide.

Vi satser stærkt på at vende tilbage igen i 2024 med endnu engang Networking @ Oppenheimer, men allerede til november kommer der en ny omgang PITCH, der igen giver mulighed for at møde folk fra den danske musikbranche. Info følger.

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt