Vill Vill Vest

Meet The Music Publishers @ SPOT+ 2022

Skrevet af Jesper Mardahl, 9.3.22 10:24

“Open-call” til alle nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere. Mød din måske kommende publisher på SPOT+, når vi nu åbner op for ansøgningerne til “Meet The Music Publishers”- speed meeting.

(SPOT+ 2021 – foto: Allan Niss)

Med det stigende fokus der er kommet på arbejdet med kreativ publishing og hele den nye generation af producere og sangskrivere, der pibler frem alle steder, vil vi derfor gerne introducere det næste skud på stammen af netværksaktiviteter under SPOT+, “Meet The Music Publishers”.

Mød bl.a. Anders Fredslund-Hansen/The Arrangement, Vidar Hansen & Laurits Bejder/The Bank, Nicolas Blix/Mantik Music, Marcus Faal/One Seven, Christian Fløe/GL Music, Mathias Zdziemborski & Sofie Kock Aukdal/W.A.S. Entertainment & Jacob “Poe” Stærmose/Crunchy Tunes.
.

Deadline for ansøgning: Tirsdag d. 19. april, kl. 12:00

“Meet The Music Publishers” finder sted: lørdag d. 7. maj 10:00 – 11:00 – på Radisson BLU

Målgruppe: Nye sangskriver- og producertalenter med ambitioner om en professionel og kommerciel karriere, samt labels og managements.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 53 89 20 19 eller på mail: info@promus.dk – og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Vi åbner for ansøgningerne nu – og som sædvanlig er det med løbende ansøgning, så det er ”first come – first serve”.

Vigtigt!
Hver deltager får max. 9 min. med den eller de branchepersoner, man har ansøgt om at mødes med. Det gælder altså om, at man som evt. deltager er forberedt på at kunne præsentere sit band, sin musik og ønsker og forventninger så præcist, som muligt.

• Demo’er, projekter, bands m.v. skal ha’ et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

• Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”præ-kvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et “no-show”-fee på 1.500,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Vi forbeholder os ret til at udvælge ansøgerne!

Send din ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv og hvad du arbejder med, erfaringer m.v., og send det til: info@promus.dk

Deltagelse i “Meet The Music Publishers” kræver adgang til SPOT+!
Læs mere om billetter her: https://spotfestival.dk/billetter/

Præsenteret af Promus i samarbejde med SPOT Festival, Musikforlæggerne og DPA – med støtte fra Koda Kultur og Statens Kunstfond

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt