Vill Vill Vest

Skabertrang Aarhus: Kørfirs Records – et idealistisk pladeselskab

Netværket Skabertrang i Aarhus, Promus og Autor inviterer 3. oktober til en aften om, hvordan man drømmer om at få sin musik ud til andre. Med udgangspunkt i pladeselskabet Kørfirs Records og besøg af Peter Ole Pedersen.

Peter Ole Pedersen (Elevatorfører, The Land Band) driver det lille pladeselskab Kørfirs Records. Kørfirs Records har som sin mission at udgive musik på vinyl, skabe et fællesskab omkring musikken og gå på tværs af traditionelle genreopdelinger inden for musikverdenen.

Denne aften vil Peter trække på erfaringerne fra projektet og komme med forskellige bud på, hvordan man kan få sin musik udgivet, fortælle om sin passion for at bryde med de gængse genreforståelser inden for musikkulturen og dele sin glæde ved fysiske musikmedier.

Vejene til at komme ud med sin musik er mange og helt centralt for denne aften, vil det handle om at blive klogere på, hvad man faktisk drømmer om at gøre med sin musik, og hvordan man gerne vil præsentere den for andre.

Praktisk
Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus, Aarhus. Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Kørfirs Records – et idealistisk pladeselskab
Hvornår: Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 19.00 – 21.00
Hvor: Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3f8dKr4kWPFASRymaZablz5uCuU_TWk8SEFzA5oGg6U_NcA/viewform

 

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt