Vill Vill Vest

Clapper @ Vill Vill Vest i Bergen!

Skrevet af Jesper Mardahl, 29.09.23 13:55

Kvartetten Clapper fra Aarhus sidestiller klassisk soul- og jazz fusion med inspiration fra instrumental hiphop og future beats. Debutalbummet – On Tempo – udgives 8. december via pladeselskabet Super Bad Disco/HHV, og viser gruppens eminente evne til melodisk improvisation og hæsblæsende musikalske chops. Clapper består af 4 unge, men erfarne, musikere og repræsenterer det store potentiale i den yngre aarhusianske musikscene i dag.

Clapper har i forskellige konstellationer spillet sammen i flere år og har indarbejdet en fælles energi som lader dem prioritere leg og vildskab over stil og genre-konservatisme. Dette resulterer i en kraftig beat-centreret jazz som til trods for sin tilsyneladende melodiske lethed ofte ender i en højoktan fusionstræning med både publikum og musikere på fødderne.

Derfor er det ikke så mærkeligt, at bookinggruppen på den norske showcasefestival, Vill Vill Vest, nu inviterer bandet op til den kommende festival i Bergen til november, som årets bidrag på festivalen.

Præsentationen af Clapper på Vill Vill Vest er et resultat af det tætte samarbejde mellem bl.a. Aarhus og Bergen i Music Cities Network. Tidligere har Aarhus-artister som Josephin Bovien og Jeremy Troy været gæster på festivalen.

Vill Vill Vest er siden starten i 2016 blevet en af Norges vigtigste showcasefestivaler og har bl.a. været med til startskuddet på Sigrids store internationale gennembrud.

Lørdag 11.11 \\\ 21.00 \\\ Kulturhuset @ Vill Vill Vest – præsenteret i samarbejde med Promus, Music Cities Network & SPOT

Læs mere om Vill Vill Vest her: https://www.villvillvest.no/ – og Music Cities Network her: https://www.musiccitiesnetwork.com/

Tjek også den forrygende 5-hjertede anmeldelse af Clapper i Politiken her: https://politiken.dk/kultur/musik/art9158989/Bandet-har-v%C3%A6ret-lidt-af-en-velbevaret-hemmelighed.-Onsdag-gav-de-en-eminent-koncert-i-K%C3%B8benhavn

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt