Vill Vill Vest

Open-Call til Music Cities Network Showcase @ SPOT Festival 2024

(Pater @ Music Cities Network Showcase @ SPOT 2023)

Skrevet af Karoline Gordon Johnsen 20.02.24 14.00

Igen i år inviterer Promus og Music Cities Network til “open-call” til vores fælles Music Cities Network Showcase, der finder sted under SPOT Festival 2024. Vi søger et band eller solist, som kan repræsentere Aarhus sammen med række udvalgte musikere fra vores søsterbyer, som, blandt andet tæller Bergen og Reykjavik. Den konkrete showcase finder sted på af SPOT festivals officielle venues, og som udvalgt band/solist bliver man dermed også en del af det officielle SPOT festivalprogram. Af tidligere Aarhus-bands og solister, der har spillet på vores Music Cities Network Showcase, kan nævnes: Drew Sycamore (2017), Athletic Progression (2018), Niklas Runge (2019), Fozza (2021), Emma Dop + The LEC Showcase (2022) og Pater (2023).

Der vil være en fagjury bestående af en række lokale brancheaktører, der indstiller en såkaldt shortlist blandt ansøgere. Det er så SPOT, der udvælger ud fra denne shortlist!

Fagjuryen består af:

Micha Schaarup/Aarhus Festuge, Marie Qvist/UMTO, Trine Ulrich/Mono & Tom Fjederholt/Voxhall

OBS! Der er følgende betingelser for ansøgning:

  • Du/I er hjemmehørende i Aarhus Kommune
    Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet jeres musik og har seriøse ambitioner, og genremæssigt passer jeres musik ind i SPOTs overordnede musikprofil.
    Du/I har en plan med at spille på SPOT og du skal begrunde vigtigheden i din ansøgning.
  • Du/I forpligter jer på at være aktive i de netværksaktiviteter, herunder speedmeetings, der stilles til rådighed på SPOT+, samt et sparringsforløb med Promus forud for festivalen

Der er nu lukket for ansøgninger.

 

Ved tilmelding til Music Cities Network Showcase @ SPOT 2024 tilmelder du/I jer automatisk Promus nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes igen.

Music Cities Network Showcase @ SPOT 2024 er produceret af Promus i samarbejde med SPOT & Music Cities Network

Læs mere om Music Cities Network her: https://promus.dk/music-cities-network/

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt