Vill Vill Vest

Clapper udvælges til MCN-showcase på SPOT Festival 2024

Skrevet af Amalie Löwén – 10.04.2024 

Nu kan vi præsentere årets Aarhus-band til Music Cities Network Showcasen på SPOT Festival 2024. Juryen og SPOT Festival har peget på Clapper.
 
Den aarhusianske kvartet Clapper sætter den klassiske soul- og fusionsjazz op imod de skæve grooves fra moderne, instrumental hiphop. Deres debutalbum ‘On Tempo’ viser gruppens evne til melodisk improvisation og hurtige skift. De fire medlemmer – Frederik Emil Bülow (trommer), Adrian Christensen (bas), Jeppe Lavsen (guitar) og Malthe Jepsen (klaver og Rhodes) – er velkendte ansigter på den unge danske jazzscene og spiller med andre anerkendte bands som Abekejser, Hvalfugl og Ipek Yolu. På grund af deres mange års sammenspil i forskellige konstellationer er de i stand til at skabe ny musik gennem sjov og improvisation over riffs. Den levende og legende energi kan mærkes til deres liveoptrædener, der er en regulær tour de force i beat-fokuseret jazz. Clappers shows ender ofte i energifyldte fusions-sessioner, hvor både publikum og musikere er oppe at stå.
 
Kom og oplev Clapper på Voxhall fredag d. 3. maj klokken 17.15.
 
Clapper bliver præsenteret sammen med en række europæiske samarbejdspartnere, der hver bidrager med et spændende navn til line-up’et for SPOT 2024:
 
Musicboard Berlin præsenterer den elektroniske kunstner Rosa Anschüetz
Excite Music Network har udvalgt det tyske band Plaiins
Vill Vill Vest fra Norge bringer med sig gruppen Vepsestikk
 
 
Music Cities Network Showcasen præsenteres af Promus og Music Cities Network i samarbejde med SPOT Festival.

Køb billet til SPOT Festival og SPOT+ lige her. 

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt