Vill Vill Vest

DIY @ Promus 2024!

Skrevet af Jesper Mardahl – 07.11.2023 

Er du i gang med at forberede din debutudgivelse og har du brug for en række redskaber og guidelines, der kan være med til at sikre, at din musik kommer godt fra start, så tjek vores nye forløb, DIY @ Promus!

At man som musiker selv kan udgive sin musik, er ikke noget nyt. Men hvordan navigerer man i den efterhånden tætbevoksede jungle af digitale distributionsmuligheder og sociale medier? Hvordan sikrer man sig de bedste mulige betingelser for udgivelsen af sin musik? Hvordan skaber man opmærksomhed og profilerer min udgivelse i digitale verden? Hvad er en aggregator? Hvordan er det nu med Koda og Gramex? Og hvordan sikrer man sig at alt kører med rettigheder, registreringer og royalties? – eller kort sagt: hvad er planen?

Alt dette – og sikkert meget mere – kommer vi omkring på vores kommende DIY @ Promus, der finder sted lørdag d. 13. januar fra 12:00 – 18:00 – hos Promus, Vester Allé 15 – Aarhus C.

Her vil du møde andre musikere, der har gang i deres udgivelser, og sammen med et hold branchefolk fra distribution, pr/branding og SoMe, vil de gå hele processen igennem med faglighed og gode råd. Vi får også besøg af musikere, der vil præsentere deres erfaringer – og så slutter vi af med en workshop hvor du udarbejder din egen udgivelsesplan, som til sidst pitches for deltagere og branchefolk.

Mød:

Effi Summers -Artist Branding & Social Media

Torsten Cubel – Digital Distribution 

AVA aka Anna Vind – DIY-artist

DIY @ Promus 2024:

  • Hvad: et intensivt forløb for alle selvudgivere med fokus på digital distribution, markedsføring og promotion, samt udarbejdelse af udgivelsesplan
  • Hvem: selvudgivere – DIY’s – der planlægger udgivelse af singler/EP i første halvdel af 2024
  • Hvorfor: at give redskaber til at udvikle en solid udgivelsesplan, som kan realiseres.
  • Hvornår: lørdag d. 13. januar fra 12:00 – 18:00 – hos Promus, Vester Allé 15 – Aarhus C.
  • Oplægsholdere: branchefolk offentliggøres løbende.
  • Program: oplæg/præsentationer, samt workshop, afsluttende med pitch fra deltagerne.

Det er gratis at deltage – ansøg via linket her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6vIWnND0_53Bx7rGhjN32a_SWEH0FJJXi3mnibUclPSJXtw/viewform?usp=pp_url

 

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt