Vill Vill Vest

Promus ansætter tre nye projektassistenter – mød dem her!

Skrevet af Amalie Löwén – 04.01.2024 

Om fire måneder afholdes den niende udgave af Spot+. Hos Promus betyder det en oprustning af medarbejderstaben – mød de nye ansigter her.

Kalenderen siger nu 2024 og hos Promus går et spændende år i gang med begivenheder, som blandt andet tæller forløbet DIY @ Promus den 13. januar, og arrangementet Introduktion til Musiklivets Partnerskab for nye partnere den 13. marts.

Den største opgave på bordet er nu som bekendt forberedelserne til årets Spot+, der finder sted den 3-4 maj, og for at styrke indsatsen udvider Promus hen over foråret med en benhård trio af projektassistenter, der tæller to nye ansigter og en rutineret kending:

Amalie Löwén – Cand. Public og freelance skribent hos GAFFA. Amalie indgår i teamet som projektassistent med fokus på blandt andet content, medier og formidling.

Karoline Gordon Johnsen – projektassistent med en bred erfaring fra afvikling af arrangementer for bl.a. Horsens Pride, Platform K og UMTO. Karoline indgår i teamet med opgaver som blandet andet Music Cities Network Showcase.

Josefine Skaaning – Cand. Mag i musikvidenskab og en rutineret projektassistent her på Promus. Josefine var også en del af Music City Aarhus 2022-teamet og har været med på SPOT+ i 2022 og 2023.

Spot+ begynder for niende gang at tage sin form, og byder igen i år velkommen til et hav af dygtige branchefolk og aktører, der på tværs af landegrænser samles for blandt andet at debattere, vidensdele og underholde.

Allerede nu har de første Music Supervisors meldt deres ankomst til vores populære speed meetings ‘Meet The Music Supervisors’. Læs mere om det her.

De næste måneder løftes sløret for hvad der ellers er at finde på årets Spot+ program. Og I kan godt glæde jer.

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt