SPOT+ 2024

Glæd dig til SPOT+ 2024 d. 3.-4. maj, hvor Promus i samarbejde med partnere endnu engang til præsentere en lang række paneler, netværksaktiviteter og speedmeetings i Radissons lokaler.

Der arbejdes allerede på højtryk på programmet til SPOT+ 2024, og vi glæder os til at invitere til en stor pulje af spændende paneldebatter, keynotes, seminarer, speed meetings og andre netværksaktiviteter, hvor musikbranchens aktuelle temaer er i fokus.

Til årets SPOT+ består emnelisten bl.a. af streaming, AI, mentalt helbred i musikbranchen, musikeksport, synkronisering af musik, music publishing, livescenen i Danmark og meget mere. Derfor er det en fornøjelse igen at kunne præsentere 2024-udgaven af de succesfulde speedmeetings, som I år har de fire titler ‘Meet The Music Biz’, ‘Meet The Music Publishers’, ‘Meet The Venues & Festivals’ og ‘ Meet The Music Supervisors’ – tilmeldingen til dem starter d. 8. februar.

Info om panelerne og de forskellige netværksaktiviteter på konferencen SPOT+ 2024 offentliggøres løbende – hold øje med vores nyhedsbrev, på Facebook, Instagram og her på siden.

Køb din SPOT+ billet her: https://spotfestival.dk/tickets/#spot_plus

SPOT+ produceres af Promus i samarbejde med SPOT og med støtte fra Koda Kultur, Statens Kunstfond, DPA og Musikforlæggerne i Danmark.

 

Foto øverst: SPOT+ 2023. Fotograf Line Svindt
Foto nederst: SPOT+ 2023. Fotograf Line Svindt

Links og fakta

SPOT Festival

SPOT Festival er en af Nordens største showcase-festivaler for nye talenter på den danske og skandinaviske musikscene. Den afholdes hvert år i Aarhus over to dage i starten af maj. Læs mere om SPOT Festival her.