Vill Vill Vest

Mød vores praktikant Abby fra Berklee School of Music i Valencia!

Skrevet af Amalie Löwén – 09.04.2024 

Hos Promus har vi her i foråret fornøjelsen af en remote praktikant. Hun hedder Abigail White, er fra Texas, og går lige nu på Berklee School of Music i Valencia, hvor hun er i gang med sin master i Global Entertainment og Music Business, med fokus på live events og turné. Abby er på SPOT+ holdet, og har fået til opgave at reseache på internationle tendenser på nogle at de tematikker, der tages op i forskellige paneldebatter på SPOT+, hvor hun også kommer og er vært.

Lær Abby bedere at kende herunder:

Kan du fortælle lidt om dig selv?
Jeg voksede op på en ø i bunden af Texas kaldet Galveston. Det ligger lige uden for Houston, TX, så så snart jeg lærte at køre, tog jeg til koncerter hver weekend i byen. Jeg forelskede mig i livescenen og gjorde en indsats for at deltage i så mange shows som muligt. Jeg læste finansiering på universitetet, men endte også med at være i praktik hos en stor musikpromotor i Austin, hvor jeg arbejdede med booking og markedsføring. Jeg var hooked på musik, og jeg vidste, at der ikke var nogen vej tilbage. Nu bor jeg i Spanien og studerer koncerter, festivaler, konferencer og turnéer (grundlæggende alt, hvad der har med live at gøre).

Hvordan endte du på Berklee School of Music?
Jeg endte på Berklee, fordi jeg ville vide så meget som muligt om branchen, før jeg kastede mig ud i den. Jeg forlod musikken, da pandemien ramte, og dette føltes som den rigtige måde at vende tilbage til den på. På Berklee møder jeg mennesker fra hele verden, der arbejder med musik på forskellige måder. Det gav mig et helt nyt perspektiv på branchen, og det skader heller ikke, at jeg får lov til at tilbringe et år i Spanien.

Hvad motiverer dig?
Jeg har altid været motiveret af kraften, der kommer fra at samles for at lytte til fantastisk musik. Energien skabt i de miljøer er uovertruffen. Mit primære mål har altid været at arbejde så tæt som muligt sammen med mennesker, der har stærke passioner omkring musik og at skabe et positivt fællesskab.

Lytter du til nogle danske kunstnere?
Jeg elsker Lukas Graham! Jeg voksede op med at lytte til hans musik, men jeg glæder mig så meget til at høre nye kunstnere, mens jeg er i Aarhus til SPOT!!

Hvad ser du mest frem til ved dit besøg i Danmark?
Jeg glæder mig virkelig til at arbejde sammen med SPOT+ teamet, se byen og lytte til nogle af de fantastiske talere, der vil blive præsenteret på festivalen. Dette bliver min første gang i Danmark, så jeg er utroligt spændt på at se alle de smukke steder.

Køb billet til SPOT Festival og SPOT+ lige her. 

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt