Vill Vill Vest

The importance of music and TV – or how to get the right tone to the right show!

Skrevet af Jesper Mardahl – 12.09.23

Kom og hør historien bag den fantastiske og fængslende musik fra “Babylon Berlin” på den kommende THIS/Aarhus Series festival – 2. november.

“Babylon Berlin” er blevet en af ​​de mest populære tv-serier herhjemme – og især musikken har fanget den bestemte stemning fra dengang, hvor Berlin var en mørk, farlig, festlig, frigjort og rablende by i slutningen af tyvernes og i begyndelsen af trediverne – før katastrofen.

I denne session kan du møde prisvindende musiker, musikinstruktør, filmkomponist og også co-writer til det berømte nummer, “Zu Staub, Zu Asche”, Nikko Weidemann, i en samtale med filmkomponist, Halfdan E.

Nikko Weidemann har arbejdet med mange prominente musikere som Nena, Nick Cave, Einstürtzende Neubauten, Rufus Wainwright, Sean Lennon & Conny Plank, og han har arbejdet på en lang række tyske filmprojekter – herunder “Babylon Berlin”. I dag turnerer han bl.a. med The Moka Efti Orchestra – som også er navnet på den berømte og berygtede natklub fra serien.

Halfdan E er kendt for musikken til “Borgen”, “Badehotellet” og Netflix-serien “Ragnarock”, og mange kender ham også for sit tætte samarbejde med Dan Turéll, fra børne-tv-serien, ”Skrål” – og sidst, men ikke mindst, komponerede Halfdan jinglen til DSB

Samtalen præsenteres af Promus & Musikforlæggerne i Danmark – i samarbejde med THIS / Aarhus Series Festival

Læs mere og find link til billetter her: https://thisaarhus.com/

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt