PITCH

PITCH er et initiativ, der giver nye talenter mulighed for at præsentere deres musik for et hold af branchefolk og musikselskaber. Er du sanger, sangskriver, komponist, tekstforfatter, producer, top-liner, band eller ung brancheaktør, og leder du efter en manager, et label, en agent eller en publisher, så er PITCH lige noget for dig!

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? – så tjek vores kommende PITCH 5.0!

I de seneste år har vi kørt en række PITCH-sessions i samarbejde med Aarhus Volume. Idéen med PITCH er at skabe rum for præsentation af nye spændende musikalske talenter over for et udvalg af branchefolk. Dette giver deltagerne mulighed for at opbygge nye netværk og kontakter samt chancen for at blive udvalgt til at optræde ved vores PITCH-showcase, der finder sted på Volume Village.

Vi har kørt 4 PITCH-sessions, hvor over 40 nye spændende talenter har haft muligheden for at pitche sig selv, og det er blevet til 3 velbesøgte showcases på Volume Village med blandt andet hun_sagde, Giddy Goye, Pater, Hunnid22, Martin & Sofie, Thoughtfool og The Mukherjee Development.

Nu ryster vi så posen og laver lidt ændringer i konceptet.

Til vores næste PITCH 5.0 har vi indgået et samarbejde med SPOT, spillestedet Train og musikmagasinet GAFFA omkring de 4 nye talenter til den næste PITCH-showcase, der finder sted torsdag d. 14. marts – igen på Volume Village.

SPOT, Train & GAFFA vælger selv deres kandidat, og her fra Promus inviterer vi nu til open-call til den 4. og sidste plads. De 4 udvalgte nye talenter skal så både pitche deres musik over for et udvalgt panel af branchegæster og samme aften spille på PITCH 5.0-showcasen på Volume Village.

Så er du, dit band eller dit musikalske projekt klar til det næste skridt i karrieren, så send os en ansøgning hurtigst muligt!

Vi ser gerne, at du/I har en vis erfaring hvad angår både indspilning og/eller egenudgivelse samt selvfølgelig en vis rutine i at performe live foran et publikum.

Branchegæsterne vil være fra labels, management, agencies og music publishing – gæsterne offentliggøres løbende.

ANSØGNING:
Deadline: torsdag d. 29. februar kl. 12.00! (den udvalgte får besked umiddelbart efter deadline)
Ansøg om at deltage her: https://docs.google.com/forms/d/11THZMd1IeI-C5P0LL5zrM9sivHo9wyjcFBMyrOFQXRY/edit

PRAKTISK:
PITCH: Torsdag d. 14. marts i tidsrummet kl. 15:00 – 18:00
Sted: Promus, Vester Allé 15, Aarhus C

PITCH SHOWCASE: Torsdag d. 14. marts fra 19:00 – 23:00
Sted: Volume Village i Aarhus

Læs reportagen fra JP/Aarhus om PITCH 3.0 her: https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/ECE16353501/ni-haabefulde-kunstnere-moedte-pladeselskaberne/

Pitch produceres af Promus og Aarhus Volume i samarbejde med SPOT, Train & GAFFA.

 

Foto: PITCH 2.0 marts 2023

Info om PITCH 5.0

PITCH
Torsdag d. 14. marts i tidsrummet kl. 15:00 – 18:00
Sted: Promus, Vester Allé 15, Aarhus C
Deadline for open-call: Torsdag d. 29. februar kl. 12.00

PITCH SHOWCASE
Torsdag d. 14. marts fra 19:00 – 23:00
Sted: Volume Village, Aarhus C

Tidligere udvalgte til PITCH-showcase

hun_sagde
Enilora
Godt Gået Frej
Navi Libra

Giddy Goye
HUNNID22
Pater
Pradanøia

Martin & Sofie
Thoughtfool
Stephanie Meincke
The Mukherjee Development