PITCH

PITCH er et initiativ, der giver nye talenter mulighed for at præsentere deres musik for et hold af branchefolk og musikselskaber. Er du sanger, sangskriver, komponist, tekstforfatter, producer, top-liner, band eller ung brancheaktør, og leder du efter en manager, et label, en agent eller en publisher, så er PITCH lige noget for dig!

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Promus har gennem mange år arbejdet for at bygge bro og skabe netværk for de mange nye talenter i Aarhus og resten af landet. Til PITCH præsenterer deltagerne sig over for et panel af branchefolk, der dækker både label, booking, publishing og management.

Man kan deltage i PITCH både som sanger, sangskriver, komponist, tekstforfatter, producer, top-liner, band eller ung brancheaktør. Hovedsagen er, at man er på udkig efter nye samarbejder, der kan hjælpe en videre i karrieren, hvad end det drejer sig om en manager, et label, en agent eller en publisher.

Til PITCH kommer et hold af branchefolk til Aarhus for at tage pulsen på vækstlaget og opdage nye talenter fra byen og opland. Ved tidligere PITCH-sessions har branchefolk deltaget fra selskaberne The Bank, The Artist, Universal Music, No3, One Seven, PDH Music, Luger og Mermaid Records, som alle arbejder sammen med en bred vifte af anerkendte danske musikere.

I forbindelse med hver PITCH-session afholdes efterfølgende en showcase samme aften på Volume Village. Her kan de medvirkende branchefolk, artister og alle i Aarhus opleve udvalgte deltagere fra forrige PITCH-arrangement live på scenen. Ved den første PITCH-showcase d. 16. marts 2022 optrådte hun_sagde, Godt Gået Frej, Enilora og Navi Libra.

PITCH – et samarbejde på tværs af branchen
PITCH startede som et samarbejde mellem selskaberne The Bank & The Artist, Aarhus Volume og Promus. The Bank & The Artist arbejder som et full-circle-selskab med management, booking, label og publishing.

“Der er altid kommet fantastisk musik fra Aarhus, men det er tydeligt, at der sker rigtigt meget spændende inden for alle områder af musiklivet i byen netop nu. Vi er nysgerrige og vil gerne lytte, netværke og skabe flere relationer.” – Jakob Sørensen, direktør i The Bank

Siden den første PITCH-session i november 2022 er en række musikselskaber blevet en del af initiativet.

Ansøgning
Lyder PITCH som noget for dig? Så hold øje med open calls på Promus’ hjemmeside og Facebookside. Der udsendes altid et open call op til en kommende PITCH-session. Deltagerne tilmelder sig derefter ved at sende en kort ansøgning med en beskrivelse af musikken/projektet og deres baggrund samt links til enten Soundcloud, disco.ac eller Spotify og et foto.

Der er ingen krav til genre eller geografi – alle er velkomne til at ansøge. Alle indkomne ansøgninger bliver vurderet af repræsentanter fra Aarhus Volume og Promus. De udvalgte deltagere får efterfølgende besked.

PITCH finder sted i Promus’ lokaler på Vester Allé 15. Det er gratis at deltage.

 

Foto: PITCH 2.0 marts 2023

Udvalgte til næste PITCH-showcase

Tidligere udvalgte til PITCH-showcase

hun_sagde
Enilora
Godt Gået Frej
Navi Libra