Vill Vill Vest

Promus underviser på Eastern European Music Academy Summer 2024

Af Amalie Löwén – 12.06.2024

Til sommer vil Promus endnu engang være underviser på kompetenceudviklingsprojekt Eastern European Music Academy. EEMA er designet af Music Export Ukraine (MEU), RAW Music og Lala Slovak Music Export for uafhængige musikprofessionelle fra Øst- og Centraleuropa samt de baltiske lande, som er ivrige efter at tilegne sig den nødvendige viden og færdigheder for at kunne udmærke sig i musikindustrien.

Hver runde inkluderer 12 ugers online workshops og praktiske opgaver med internationale eksperter inden for musikbranchen samt en fuldt dækket alumnitur til en international musikbranchebegivenhed for de 10 bedste studerende på kurset, så de kan møde et bredere musikfællesskab og skabe grundlaget for videre vækst.

Leder af Promus Jesper Mardahl ser frem til endnu et godt samarbejde med EEMA. “Det er anden gang vi bliver spurgt om vi vil være underviser på forløb, og det er vi glade for. Sidst jeg underviste var i februar, og det var en fornøjelse at møde alle de nye og kommende musikbrancheaktører og kunstnere fra de østeuropæiske og baltiske lande,” fortæller Jesper Mardahl. 

Eastern European Music Academy er sat i verden for at hjælpe musikprofessionelle fra regionen med at fremme deres karrierer, integrere sig i den globale musikbranche og udvide deres netværk. EEMAs strukturerede tilgang giver unge branchefolk mulighed for at komme sig efter COVID-19-nedgangen og krigsrecessionen, skabe nye job og gøre østeuropæisk musik mere synlig og konkurrencedygtig på både europæisk og globalt niveau.

Er du fra et østeuropæisk eller baltisk land, og vil du gerne udvikle dine kompetencer indenfor musikbranchens, så læs mere om EEMA og ansøg om en plads på sommerholdet lige her. 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt