Vill Vill Vest

Open-call: Networking @ Oppenheimer 2023

Skrevet af Jesper Mardahl, 23.8.23 13:46

Så er showcase-festivalen Oppenheimer igen klar til at præsentere 5 nye spændende navne på Volume Village i Aarhus, lørdag d. 16. september. I den anledning arrangerer Promus et netværksarrangement – Networking @ Oppenheimer 2023 – hvor du som band, solist, producer eller sangskriver kan mødes med en række branchefolk fra musikbranchen. 

Siden 2014 har Promus samarbejdet med Oppenheimer om at skabe lidt ekstra netværksmuligheder både for de optrædende bands/solister og for øvrige interesserede i forbindelse med showcasen. Det har vi gjort via vores speed meetings med musikbranchen – et netværksprojekt der i flere tilfælde har ført til en lang række konkrete samarbejder mellem nye talenter og musikbranchen.

I år ændrer vi lidt på konceptet og går fra vores mere hardcore ”1-til-1”-speed meeting til et mere åbent, afslappet og dynamisk netværksmøde, hvor du mingler mellem dine kolleger og de inviterede branchefolk. Det handler altså om at skabe dialog og kontakt og dermed få pitchet dit projekt til de fremmødte branchegæster.

Vi annoncerer musikbranchegæsterne løbende, og p.t. er der tilsagn fra:

Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Andreas Holmsgaard/PDH Music, Andreas Møbius/GL Music, Tobias Prahl/W.A.S. Entertainment & Jon Madsen/NMS – og der kommer flere repræsentanter fra både booking, label, publishing og management.

Networking @ Oppenheimer 2023 finder sted her i Promus, lørdag d. 16. september fra kl. 14:00 – 16:00. – og hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning med et par linjer om dit band/projekt, samt links til din musik. Men skynd dig – det er “først-til-mølle” – og der er begrænset med pladser!

Hent ansøgningsskemaet her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNgXHmU6QAGdE7Bd8HxUAexio1sA06Ze1WuBmjs3VcVgm9WA/viewform – og inden mandag d. 11. september, kl. 12:00 – men skynd dig – det er “first come – first serve”.

VIGTIGT! Lige lidt information om betingelser m.v. for at ansøge.

Networking @ Oppenheimer 2023 henvender sig til bands/artister, sangskrivere, producere og nye musikbrancheaktører, der har en vis erfaring og har været igennem en musikalsk udvikling og modning, og som nu er klar til det næste store spring i karrieren! Det er altså IKKE tale om en coaching/sparrings-session på sangskrivning og karriereudvikling for nystartede bands og solister, men mere et netværksmøde m.h.p. at skabe dialog og kontakt.

Det er vigtigt, at man laver research på de branchefolk, der er tilstede således, at man sikrer sig det rigtige match i forhold til hvad man som band/solist søger.

Demoer, projekter, bands m.v. skal have et professionelt niveau! Husk at medbringe lytteudstyr; MAC/PC, iPhone eller lign., og et ekstra sæt hovedtelefoner!

Ansøgning er åben for bands/solister fra hele landet!

Vi gennemgår alle ansøgninger for en ”prækvalificering”, og forbeholder os ret til at afvise ansøgninger.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker råd og vejledning inden du ansøger om deltagelse. Kontakt os på 53 89 20 19 eller på mail: info@promus.dk – og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt!

OBS! Hvis du bliver tilmeldt, er det bindende. Der vil være et “no-show”-fee på 1.000,- DKR hvis du udebliver uden afbud!

Networking @ Oppenheimer produceres af Promus i samarbejde med Oppenheimer

Læs mere om Oppenheimer her: https://www.facebook.com/oppenheimerdk

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt