Vill Vill Vest

Tuborgfondet: Sådan får I penge til musikprojekter!

Skrevet af Jesper Mardahl, 27.1.22 13:49

Tuborgfondet inviterer til en eftermiddag, hvor vi stiller skarpt på, hvordan I kan få støtte til projekter for, af og med unge inden for vækstlaget i rytmisk musik og mulighed for at møde andre, der arbejder med det samme. Så kom og bliv klogere på, hvordan I kan få penge til musikprojekter, når vi byder velkommen på VoxHall i Aarhus, onsdag d. 2. marts, kl. 16:00.

Vi er nysgerrige på, hvad der rører sig hos jer, og hvordan vi kan komme til at støtte endnu flere. Derfor rykker vi til Aarhus og inviterer sammen med musiknetværket Promus til en eftermiddag, hvor fokus er støttemuligheder og fremtidens musikbranche.

Denne eftermiddag kan I i plenum få feedback og sparring på jeres idéer. Det står Tuborgfondets programansvarlige for. Derudover får I inspiration fra tidligere bevillingsmodtagere og tid til at drømme med hinanden.

Vi glæder os til at se jer på VoxHall, Vester Allé 15, 8000 Aarhus, hvor vi åbner dørene klokken 16.
Tilmeld dig via linket her:
https://billetto.dk/e/tuborgfondet-sadan-far-i-penge-til-musikprojekter-billetter-601003

Lidt om Tuborgfondet

I slutningen af 2020 reviderede Tuborgfondet uddelingsstrategien. Vi har bevaret vores mangeårige støtte til rytmisk musik, men der er alligevel skruet lidt på, hvad vi giver støtte til. Det glæder vi os til at uddybe.

Helt overordnet vil vi give unge bedre rammer og vilkår i musikerhvervet og støtter aktiviteter, der giver flere unge mulighed for at udfolde deres potentiale i musikfællesskaber – på scenen og bag scenen – og som fremmer diversiteten i musikbranchen på tværs af køn, seksualitet, geografi og socioøkonomiske og kulturelle baggrunde.

Vi håber i vil blive hængende og slutte dagen af sammen med os. Vi byder på lækker vegetarisk/vegansk aftensmad og lidt at drikke.

Vi glæder os til at møde jer.
Mange hilsener
Peter Giacomello, Tuborgfondets sekretariatschef

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt