Vill Vill Vest

Open-call: Vill Vill Vest 2023

Skrevet af Jesper Mardahl, 14.6.23 11:52

Er du artist, eller spiller du i et band fra Aarhus, og vil du optræde på en af nordens fedeste showcase festivaler? Så kan du nu ansøge om at optræde på Vill Vill Vest i Bergen sammen bandkollegaer fra vores norske søsterby som en del af det officielle program. Deadline for ansøgninger: tirsdag d. 15. august 2023 kl. 12:00!

Siden 2016 har Vill Vill Vest præsenteret nye talenter både for publikum og for den nationale og internationale musikindustri.

Sammen med musikkontoret Brak inviterer Vill Vill Vest til konferencer, seminarer og store koncerter i centrum af Bergen. Kunstnere som Sigrid, Fieh, Pom Poko, Boy Pablo, Kjartan Lauritzen og Dårlig Vane har haft nogle af deres første møder med publikum på en af Vill Vill Vests mange scener. Derudover er festivalen blevet et vigtigt mødested mellem kunstnere og branchen. Alt fra lokale pladeselskaber til internationale musikvirksomheder lægger vejen forbi Bergen hvert år i november.

I 2019 præsenterede Promus for første gang i samarbejde med Vill Vill Vest og Brak en aarhusianske artist, da vi sendte Josephin Bovién til Bergen. I 2022 blev den aarhusianske kunstner Jeremy Troy tur til at møde det norske publikum. I år gentager vi succesen, når festivalen løber af stablen d. 09.-11. november 2023.

Du/I skal leve op til følgende kriterier for at komme i betragtning:
• Du/I er hjemmehørende i Aarhus Kommune.
• Du/I har en vis erfaring og professionel tilgang til jeres musik – d.v.s. I har ”været omkring” på spillesteder og festivaler i noget tid, har udgivet musik og har seriøse ambitioner.
• Du/I forpligter jer på at være aktive i de netværksaktiviteter, som Vill Vill Vest og Brak arrangerer, samt at følge den rådgivning som Promus stiller til rådighed op til showcasen.

Du finder ansøgningsformularen her: https://forms.gle/zVcFPJyJdGBvWJGz6

Din/jeres ansøgning skal indeholde links til max. 2 sange/tracks af din/jeres musik. Det skal være links til enten Soundcloud, Disco.ac og/eller Spotify. OBS. Links til Dropbox m.v., godtages ikke!

Det er en fordel, hvis du/I har professionel repræsentation i form af manager, booker, label m.v., som kan repræsentere jer på festivalen.

Bands og solister vil blive udvalgt i et samarbejde mellem Promus og Vill Vill Vest.

Har du/I spørgsmål m.v., så skriv gerne til info@promus.dk – eller ring på 53 89 20 19

Læs mere om Vill Vill Vest her: https://villvillvest.no/

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt