Vill Vill Vest

Sync og Supervisors til SPOT+ 2024!

Skrevet af Jesper Mardahl – 22.11.2023 

Om små 5 måneder er vi endnu engang klar til at byde velkommen til to dage med festivalstemning, networking og vidensdeling, når en perlerække af nationale og internationale branchefolk indtager Aarhus til SPOT+. De første navne har allerede meldt deres ankomst i programmet – nærmere bestemt har vi en håndfuld spændende Music Supervisors klar til jer.

Sync er det overordnede begreb, der bruges, når vi placerer musikken i film, tv-serier, spil, trailere og reklamer. Og placering af dansk musik i den internationale medieverden er derfor en vigtig del af hverdagen for musikforlæggere, musikselskaber, artister og sangskrivere.

På SPOT+ har vi i de sidste mange år haft et særligt fokus på området, og gjort det muligt for danske og internationale brancheaktører mødes til både netværksmøder og seminarer under fanen ‘Let’s Talk Sync’.

En Music Supervisors rolle er at placere musikken i andre medier, og derfor er det vigtigt, at vi hvert år skaber de bedste muligheder for at skabe netværk og nye samarbejder på netop dette område – på den måde kan vi skabe de bedste vilkår for at få dansk musik koblet sammen med film, tv-serier og reklamer.

I år kan vi annoncere den 10. udgave af et af SPOT+ største tilløbsstykker – vores speed meetings ‘Meet The Music Supervisors’. Conference organizer af SPOT+, Jesper Mardahl fra Promus er glad for endnu engang at skabe en stærk Sync-platform under næste års festival:

”I et tæt samarbejde med en række af branchens aktører, har vi fået udviklet en vigtig platform for sync-arbejdet herhjemme. Og efterhånden er SPOT og SPOT+ også blevet et stærkt fikspunkt for de mange internationale aktører, der er glade for at komme til byen for at høre musik og møde nye samarbejdspartnere. Vi har i de sidste år haft besøg af over 80 internationale music supervisors – og ofte i det helt store Hollywood-gear, som Mary Ramos (Quentin Tarantino), Thomas Golubic (‘Breaking Bad’) og Nora Felder (‘Stranger Things’). Der gør SPOT+ til noget helt særligt”, udtaler Jesper Mardahl, Conference organize SPOT+

Og holdet af Music Supervisors til SPOT+ 2024 har allerede taget flot form med følgende navne:

Adam Ghoubali/Betc (F), Alick Sethe/Retox (HU/UK), Connie Farr/ThinkSync (UK), Dominic Goodman/Tin Drum (UK), Gregoire Bucaille/Prodigiius (F), Henan Wensink/HenanX (DE), Jumi Akinfenwa/Red-Five (UK), Maxime Rouge/Prodigious (F), Michelle Johnson/Shop Around Music (US), Paulina Marquez/independent (ES), Thomas Binar/PPG Entertainment (DE), Samuel Diaz/Paramount (US), Jesper Gadeberg/Musicsytlist.dk (DK) og Goran Obad/Ohlogy (NO)

Deltagelse til ‘Meet The Music Supervisors’ og ‘Pitch Your Music To Music Supervisors’ sker via ansøgning, og datoen for åbningen af ansøgningsrunden vil blive annonceret først i det nye år.

Alle vores music supervisor-aktiviteter er blevet til i tæt samarbejde med og med støtte fra Musikforlæggerne i Danmark og Koda Kultur.

SPOT og SPOT+ 2024 afholdes 3.-4. maj næste år i Aarhus.

Du finder links til SPOT+ billetter her – og husk der er et “early bird”-tilbud nu!

SPOT+ alle dage, eksklusiv musik
https://app.festivall.dk/application/Y8g8LcIM7k2g8i5iGVF_0Q/

SPOT+ alle dage, inkl. musik
https://app.festivall.dk/application/tkjXkCyeLkCzJ8-FZu-rbg/

SPOT+ fredag, inkl. musik
https://app.festivall.dk/application/UrDu7t-8q0OlvHRvA9CzCQ/

SPOT+ lørdag, inkl. musik
https://app.festivall.dk/application/mcLx3nEFgUm2r7MwJ7AwQQ/

SPOT+ er tilrettelagt af Promus i samarbejde med SPOT

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt