Promus Publishing & Sync Academy

Promus Publishing & Sync Academy er to masterclasses for branchefolk, der ønsker at udvide deres viden og værktøjskasse inden for arbejdsområderne music publishing og synkronisering.

Kommende Academies:
Promus Sync Academy – d. 6.-8. februar 2024 i København. Deadline d. 31. januar
Promus Publishing Academy – d. 17.-19. april 2024 i Aarhus. Deadline d. 3. april

Promus har i en årrække stået bag masterclassen Promus Publishing Academy, der dykker ned i emner som ophavsret, music publishing og samarbejdet med sangskrivere og producere. Da synkronisering er blevet et væsentligt område inden for publishing, har Promus fra 2023 oprettet en masterclass med fokus på netop denne del af publishing-arbejdet – Promus Sync Academy.

Med det stigende fokus på publishing-området er det vigtigt, at en ny generation af branchefolk får dybdegående indsigt i det faglige music publishing og alt, hvad det indebærer, samt de store muligheder, der ligger i arbejdet med synkronisering og afsætning af musikrettigheder til film, TV, reklamer, animation og computerspil. Det er netop det, der er formålet med Promus Publishing & Sync Academy.

Til at indvie kursisterne i music publishing og sync inviterer Promus erfarne og højt kvalificerede branchefolk fra ind- og udland til at afholde oplæg og workshops ved de to masterclasses. Tidligere har deltagerne bl.a. kunnet møde Mette Zähringer (Iceberg Music Group), Nis Bøgvad (Copenhagen Film Music), Halfdan E. (komponist), Andreas Nielsen (Koda), Hanne Kirk (Gorissen og Federspiel), Ole Dreyer (Musikforlæggerne), Josh Rabinowitz (Brooklyn Music) og Chris Cooke (branchejournalist).

Promus Publishing & Sync Academy henvender sig til branchefolk som forlæggere, managers, labels, sangskrivere, producere og koncertagenter samt fra film- og medieverdenen, der er interesserede i at opkvalificere deres viden og redskaber inden for arbejdet med publishing og synkronisering.

Er Promus Publishing & Sync Academy noget for dig, så hold øje med open calls for deltagere i Promus’ nyhedsbreve, her på hjemmesiden og på Facebook.

De to masterclasses afholdes 1 til 2 gange årligt over to-tre dage i Promus’ lokaler.

 

Foto øverst: Josh Rabinowitz. Promus Sync Academy 2024
Foto nederst: Promus Publishing Academy

Tilmelding

Tidligere undervisere tæller bl.a.:

Mette Zähringer, Iceberg Music Group
Nis Bøgvad, Copenhagen Film Music
Halfdan E., komponist
Andreas Nielsen, Koda
Hanne Kirk, Gorissen og Federspiel
Ole Dreyer, Musikforlæggerne
Josh Rabinowitz, Brooklyn Music
Chris Cooke, branchejournalist
Anne Sophie Gersdorff Schrøder, Koda
Anette Kure Corneliussen, Gramex
Ben Malén, Stereoscope Music
Anders Fredslund-Hansen, Universal Music Publishing Danmark
Jakob Hüttel, Koda
Debbie Rose, Shapiro Bernstein Publishing
Emilie Skovgaard Sørensen, Nordisk Film Production
Frans Bak, komponist