Vill Vill Vest

PROMUS søger projektmedarbejder

Skrevet af Jesper Mardahl – 23.08.23
I forbindelse med de mange aktiviteter i Promus, søger vi en stærk projektmedarbejder, der kan være med på holdet omkring vores arbejde med Music Cities Network, Music City Aarhus, kommende EU-projekter, SPOT+ og selv være med til at udvikle initiativer, der styrker Promus’ aktiviteter og indsatsområder generelt.

Der er lukket for ansøgninger nu.

Du er:

– Engageret og initiativrig og kan selv producere aktiviteter i tråd med og til styrkelse af Promus’ arbejde som netværks- og kompetenceplatform for musikmiljøet.
– God til at tage ansvar og beslutninger – også i pressede situationer
– God til mennesker, humoristisk sans, situationsfornemmelse, internationalt udsyn og “fingerspitzgefühl”.

Og du har:

– Fingeren på pulsen med hvad der sker på musikscenen.
– Erfaring for projektstyring – også hvad angår økonomi og budgetter

– Gerne relevant akademisk baggrund – og gerne kendskab til musikbranchen og dets aktører.
– Gode logistiske egenskaber
– Gode kommunikative evner både sprogligt og skriftligt – og det gælder især også på engelsk og selvfølgelig på SoMe – og så må du gerne være rutineret med Office-pakken, samt Photoshop/Gimp m.v.

Overordnede opgaver:

Promus har flg. indsatsområder, vi arbejder på at udvikle og styrke:

  1. Talent – og kompetenceudvikling for musikere og brancheaktører
  2. Samarbejde- og netværksudvikling – lokalt og nationalt – herunder særligt samarbejdet med SPOT Festival omkring SPOT+
  3. Erhvervsudvikling for musikmiljøet i Aarhus
  4. Music City Aarhus – netværk for byens aktører
  5. Music Cities Network og udvidelse af internationale netværk.

Desuden er vi i gang med at udvikle på et nyt fælles tiltag fra musikmiljøet under overskriften: 2025 Ambitionen for musikmiljøet i Aarhus, der har flg. indsatsområder:

  1. Et stærkere brand – Aarhus som musikby i international klasse
  2. En ambitiøs musikstrategi, hvor musikken spiller ind overfor velfærdsopgaver, innovation og erhvervsudvikling.
  3. Danmarks hotspot for musikerhverv via den kommende Lydby som en ny platform for audioproduktion.

Vores arbejdsopgaver afspejler ovenstående fokuspunkter, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Selvstændige projekter der afspejler behov fra musikmiljøet lokalt, nationalt og internationalt.
Assistere omkring planlægning, produktion og afvikling af SPOT+

Assistere på Promus’ øvrige aktiviteter, herunder også opgaver omkring det nuværende European Music Business Task Force-projekt og generelt på Music Cities Network, netværksarbejde for musikmiljøet, Promus, Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling og Music City Aarhus-projekter.

Til gengæld får du lov til at være med helt inde i maskinrummet på både Promus & SPOT+, du møder en masse nye kollegaer og får udvidet dit branchenetværk – også internationalt. Og så dukker der sikkert en hel masse andre ting op undervejs, der helt sikkert vil styrke dine egne kompetencer og muligheder for en karriere i musikbranchen.

Stillingen er deltid – ca. 20 timer ugentligt og den er fleksibel, så du har mulighed for at køre egne projekter ved siden af. Arbejdsstedet er på kontoret i Vester Allé 15, Aarhus C, men rejseaktivitet må også forventes.

Send en motiveret ansøgning og dit CV til info@promus.dk – re: projektmedarbejder. Seneste deadline for ansøgninger er mandag d. 18. september, kl. 12:00 – der er lukket for ansøgninger nu.

For yderligere information, kontakt Jesper Mardahl – jesper (@) promus.dk – tel: 20212019.

Promus ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Promus er den første musikbrancheplatform i Danmark, der arbejder som brobygger mellem musikere og branche via kompetenceforløb, netværksarrangementer og et mentorprogram. Promus er også initiativtager til Music City Aarhus-netværket, der samler byens aktører omkring kultur- og erhvervspolitiske aktiviteter, samt medstifter af Music Cities Network. Desuden arrangerer Promus SPOT+ – seminar og netværksdelen af SPOT Festival, i samarbejde med SPOT Festival og MXD/Music Export Denmark. Promus er også partner i Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udviklingen. I 2022 var Promus sekretariat for musikbyåret, Music City Aarhus 2022.

Læs mere om Promus på https://promus.dk/om-promus/ – og læs mere om 2025 Ambitionen her: https://promus.dk/wp-content/uploads/2023/05/2025-Ambition-for-musikmiljoeet-i-Aarhus-Promus.pdf

 

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt