SPOT Festival

SPOT Festival udfolder sig hvert år i maj i Aarhus med et program sammensat af nye, inspirerende
danske og nordiske artister. SPOT giver et indblik i musikkens nuværende og kommende tendenser. I samarbejde med SPOT producerer Promus branchekonferencen SPOT+, der foregår under festivalen.

SPOT har siden 1994 været en tilbagevendende festival, der i foråret spreder ny musik over hele Aarhus by. Festivalen har alle årene været en affyringsrampe for danske og nordiske artister, der ønsker at erobre både de danske og internationale scener. Det er et mangfoldigt, musikalsk oplevelsesrum, hvor folk fra branchen blander sig med publikum i jagten på at opleve nye trends og talenter fra musikkens mange vækstlag.

Formålet med SPOT har siden begyndelsen været at skabe og udvikle en formidlingsplatform for dansk og nordisk musik, og line-up’et omfatter debutanter såvel som mere etablerede kunstnere, der er af interesse for enten nationale eller internationale musikformidlere, branche- og kulturfolk, medier samt, selvfølgelig, den nye musiks årvågne og nysgerrige publikum. Musikkens diversitet og potentiale foldes ud for fuld damp, når
SPOT endnu engang indtager Aarhus til maj.

Promus har siden 20xx samarbejdet med SPOT Festival om at lave konferencen SPOT+, der finder sted samtidig med festivalen. SPOT+ henvender sig til aktører inden for musikbranchen og præsenterer hvert år en lang række paneldebatter, præsentationer, netværksaktiviteter og workshops.

 

Foto: SPOT Festival, Store Sal. Fotograf Kasper Krupsdahl.

Links

SPOT 2023

SPOT Festival 2023 finder sted d. 5.-6. maj