Vill Vill Vest

OPEN CALL TIL PITCH 2.0!

Skrevet af Jesper Mardahl, 2.2.23 13:24

Vi er nu klar med anden runde af PITCH, og denne gang har du mulighed for at præsentere din musik for et endnu bredere hold af branchefolk og musikselskaber. Er du sanger, sangskriver, komponist, tekstforfatter, producer, top-liner, band eller ung brancheaktør, og leder du efter en manager, et label, en agent eller en publisher, så er PITCH lige noget for dig! Tilmeld dig PITCH 2.0 og mød The Bank, The Artist, Universal Music, No3, One Seven, PDH Music, Luger og Mermaid Records, som alle arbejder sammen med en bred vifte af anerkendte danske musikere.

“Der er altid kommet fantastisk musik fra Aarhus, men det er tydeligt, at der sker rigtigt meget spændende inden for alle områder af musiklivet i byen netop nu. Vi er nysgerrige og vil gerne lytte, netværke og skabe flere relationer.” – Jakob Sørensen, direktør i The Bank

Promus har gennem mange år arbejdet for at bygge bro og skabe netværk for de mange nye talenter. Med initiativet PITCH præsenterer deltagerne sig over for et panel af branchefolk, der dækker både label, booking, publishing og management.

PRAKTISK:
Tid: Torsdag d. 16. marts kl. 15:00 – 18:00
Sted: Promus, Vester Allé 15, Aarhus C
Det er gratis at deltage
ANSØGNING:
Deadline: Onsdag d. 1. marts kl. 12:00
Sendes til: info@promus.dk
Indhold: Kort beskrivelse af din musik og din baggrund, links til enten Soundcloud, disco.ac eller Spotify og et foto
Tekst i emnefeltet: “RE: PITCH”

Efter PITCH 2.0 kan du opleve tidligere PITCH-deltagere live ved en showcase på Aarhus Volume. Hør hun_sagde, Godt Gået Frej, Enilora og Navi Libra kl. 19:00. Læs mere om koncerten PITCH live her: https://bit.ly/3HQ9om5

PITCH er et samarbejde mellem The Bank, The Artist, Universal Music, No3, One Seven, PDH Music, Luger, Mermaid Records, Promus & Aarhus Volume.

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt