Vill Vill Vest

Promus Publishing Academy & Promus Sync Academy 2024!

Skrevet af Jesper Mardahl – 07.11.2023 

Promus Publishing Academy & Promus Sync Academy – to nye spændende og faglige forløb til februar 2024!

Igennem de sidste 10 år har vi i samarbejde med Musikforlæggerne i Danmark og andre brancheaktører, arbejdet målrettet med kompetenceudvikling indenfor musik og rettigheder overfor den danske musikbranche. Og det gør vi også med de her to nye forløb – Promus Sync Academy, der finder sted i København, og Promus Publishing Academy, der finder sted i Aarhus – begge i starten af det nye år. Begge forløb henvender sig til professionelle branchefolk, der arbejder med området, samt studerende indenfor sangskrivning, produktion eller Music Management.

Promus Publishing Academy X 

Med det stigende fokus på publishing-området med en ny generation er det vigtigt, at en ny generation af branchefolk får dybdegående indsigt i det faglige music publishing og alt, hvad det indebærer.

Derfor startede vi i 2013 Promus Publishing Academy, der er en koncentreret masterclass over tre dage for branchefolk, der ønsker at udvide deres viden, indsigt og praktiske værktøjskasse inden for hele music publishing-området. Vi sætter fokus på forvaltning, ophavsret, aftaler, internationale trends, A.I., afsætning af sange, writer camps, cases og meget mere. Det er i øvrigt den 10. udgave af Promus Publishing Academy – og igen med et hold af stærke brancheprofessionelle som undervisere og oplægsholdere – mød bl.a. Mette Zähringer/Iceberg Music Group, Hanne Kirk/Gorrissen & Federspiel, Andreas Elley/Koda og Christian Fløe/GL Music

Promus Publishing Academy finder sted hos Promus i Aarhus over tre dage fra 31. januar til og med 2. februar 2024.

Promus Sync Academy 2024 II

At synkronisere – eller at “synce” – kaldes det når man kobler lyd og levende billeder sammen – hvilket sker konstant i det mediebillede, der omgiver os. Det er svært at forestille sig at se film, TV, serier, reklamer, spille computerspil og meget mere uden musik. Men hvad er det for nogle processer, der ligger bag, når musikken og de levende billeder kobles sammen? Det er det, vi sætter fokus på i dette forløb, som vi kalder Promus Sync Academy.

Promus Sync Academy finder sted i København over tre dage i løbet af februar, og bliver med internationale og danske oplægsholdere og undervisere. Mette Zähringer fra Iceberg Music Group vil give det overordnet indblik omkring sync når det handler om rettigheder og clearinger, og Josh Rabinowitz fra Brooklyn Music fra New York vil gennemgå hele arbejdet omkring musik og reklamer med en grundig indføring i udviklingen med udgangspunkt i oplægget: “A Biased History of Music in Advertising”, samt via en workshop for deltagerne. Placering af musik på trailers vil også blive et emne, og her vil Kelsey Mitchel fra Ignition Creative fra Los Angeles vil gennemgå forløbet: “Trailerizations, Overlays, and Remixes: An intro to customizing music for trailers”. Oplægget vil blive efterfulgt af en workshop.

Forløbet vil primært foregå på engelsk – undervisningssted: RMC, København – 6. – 8. februar 2024.

Der er åbent for ansøgninger til begge nu, så hvis du er interesseret, så skriv til os med info på din faglige baggrund på info@promus.dk – ansøgningsfrist: 15. januar 2024.

Det er gratis at deltage, men der er mødepligt ved tilmelding.

Promus Sync & Publishing Academy produceres af Promus i tæt samarbejde med Musikforlæggerne i Danmark – og med støttet fra Koda Kultur.

 

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt