Vill Vill Vest

PROMUS søger SoMe- og presse-praktikant!

Skrevet af Jesper Mardahl – 03.08.23

Er du journalist, kommunikations- eller medievidenskabsstuderende, har en spids pen, interesse for musikbranchen og leder efter en praktikplads her i efteråret, så søger Promus en praktikant til at varetage vores SoMe og presseindsats.

Vi har rygende travlt, og derfor leder vi efter en praktikant med flair for medier, journalistik og musik, der kan hjælpe os med at styrke indsatsen overfor medierne, holde gang i både website, Facebook, Instagram og X og vores øvrige netværk. Du skal derfor være en talentfuld ”skriver”, og ha’ interesse, og også gerne indsigt, i den danske musikbranche.

Du vil komme til at stå for:

 • Løbende tekster, opslag, stories m.v. på vores sociale medier, samt artikler og opdateringer til vores web.
 • Pressemeddelelser, mindre artikler og kommentarer
 • Løbende kontakt til medierne – lokale som nationale, samt opdatering af presselister m.v.
 • Grafik og layout på arrangementer, kurser, invitationer o.lign.
 • Diverse opgaver ifm. afvikling af arrangementer
 • Diverse ad hoc-opgaver

Du forventes at kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Det er vigtigt, at du er engageret og professionel ift. dine opgaver.  Du skal have overblik til at arbejde på flere projekter på én gang, og du skal have lyst til at arbejde i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor udvikling er det absolutte fokus. Du skal gerne have et vist kendskab til musikbranchens forskellige arbejdsområder, samt et overblik over de primære aktører og institutioner indenfor musikbranchen i Danmark.

Endvidere skal du gerne have flg. kompetencer:

 • Relevant studiemæssig baggrund – eller erfaring fra tidligere job i musik/kulturbranchen.
 • Meget kyndig i dansk og engelsk i både skrift og tale.
 • Udadvendt, opsøgende – og gode diplomatiske evner.
 • Stor interesse for musikbrancheforhold – både den danske og den internationale.
 • Kendskab til WordPress, Mailchimp, Office, Excell, PowerPoint samt Gimp og/eller Photoshop
 • Superbruger på Facebook, Instagram & X – og andre sociale netværk.

Vi tilbyder til gengæld at styrke din erfaring med musikbranchen og giver dig muligheden for at være med i den stadige udvikling af landets første kompetence- og netværksplatform indenfor musikmiljøet, der har til hovedformål at styrke og professionalisere branchen lokalt, nationalt og internationalt. Du vil få lov at bruge dine kreative kompetencer i et uformelt miljø, og du får stor mulighed for at udvide dit netværk.

Der er tale om en praktikstilling., og perioden kan tilpasses dit konkrete praktikforløb.

Promus er den første musikbrancheplatform i Danmark, der arbejder som brobygger mellem musikere og branche via kompetenceforløb, netværksarrangementer og et mentorprogram. Promus er også initiativtager til Music City Aarhus-netværket, der samler byens aktører omkring kultur- og erhvervspolitiske aktiviteter, samt medstifter af Music Cities Network. Endvidere arrangerer Promus SPOT+ – seminar og netværksdelen af SPOT Festival, i samarbejde med SPOT Festival og MXD/Music Export Denmark. Promus er også partner i Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udviklingen. I 2022 var Promus sekretariat for musikbyåret, Music City Aarhus 2022.

Læs mere om Promus på www.promus.dk

For spørgsmål til praktikforløbet, kontakt Jesper Mardahl på jesper@promus.dk  eller på tlf. 20212019

 

Ansøgningsfristen er løbende, så send din ansøgning, samt CV så hurtigt som muligt. Ansøgning fremsendes pr. mail til info@promus.dk

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt