Vill Vill Vest

Nye bestyrelsesmedlemmer til Promus!

Skrevet af Jesper Mardahl – 07.11.2023 

Vi byder velkommen til Jonas Lundquist, Kulturkonsulent hos Aalborg Kommune, Karen Vincent, A&R, Marketing Director, Warner Music Group og Stefan Gejsing, musikbooker, Roskilde Festival 

De tre nye medlemmer er valgt i perioden fra 1. januar 2024 og frem til 31. december 2027. Og der er tale om tre yderst erfarne folk, der nu indgår i Promus’ bestyrelse.

Karen Vincent har en mangeårig erfaring fra den danske musikbranche fra selskaber som Copenhagen Records, Universal Music, EMI Music, ICO Concerts – og nu som marketingschef hos Warner Music Group. Karen er også medstifter af SheCanPlay.

Stefan Gejsing har en baggrund som musiker og producer i bl.a. Diefenbach og har i de sidste 16 år siddet i bookinggruppen på Roskilde Festival.

Og inden Jonas Lundquist drog nordpå til Aalborg til sit job som kulturkonsulent i Aalborg Kommune, havde han i mange år et stærkt engagement i det aarhusianske musik- og kulturmiljø som projektleder på Spark Festival, tilknyttet Aarhus Festuge og Radar, medlem af lytteudvalget på SPOT Festival og bestyrelsesarbejde for både Frontløberne og Studenterhus Aarhus.

De tre indgår i bestyrelsen sammen med de tre nuværende medlemmer; Hanne Kirk, bestyrelsesleder og advokat, Gorrissen & Federspiel, Kajsa Vala, musiker og Signe Bisgaard, studieleder, Det Jyske Musikkonservatorium – suppleant for Keld Hosbond, konstitueret rektor på Det Jyske Musikkonservatorium. De tre sidstnævnte vil sidde frem til 31. december 2025.

Baggrunden for denne ændring er, at Promus tidligere i år fik nye vedtægter med virkning fra 1. januar 2024. Dette betyder, at der fremover vil være åbne ansøgningsrunder til bestyrelsen hvert andet år.

Hidtil er bestyrelsen blevet udpeget af seks aktører fra Aarhus; Rådmanden for Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice i Aarhus, Musikrådet i Aarhus, øvelokaleforeningen, MONO, de regionale spillesteder i Aarhus, Det Jyske Musikkonservatorium og Kaospiloterne.

Ændringen af vedtægterne er ønsket om at følge de nye og mere transparente retningslinjer for godt bestyrelsesarbejde, som bl.a. er anbefalet af Danske Kulturbestyrelser.

For at smidiggøre overgangen fra den nuværende bestyrelse til den fremtidige, har der derfor været en ansøgningsrunde i det tidlige efterår, og et nomineringsudvalg har ud af de mange kvalificerede ansøgere indstillet de tre nye medlemmer, som den nuværende bestyrelse nu har godkendt.

Om forventningerne til det kommende arbejde, udtaler de nye bestyrelsesmedlemmer:

  1. ”Jeg ser at PROMUS gang på gang beviser sit værd som en samlende platform og udviklingsorienteret enhed, der løfter tungt på viden, udsyn og samarbejde. Det er bragende nødvendigt, når vi allesammen skal fremad – og jeg er stolt over at få lov til at være med” – Jonas Lundquist, Kulturkonsulent hos Aalborg Kommune
  1. ”Promus har en vigtig mission i forhold til musiklivet i Danmark, og jeg glæder mig til at komme ind i maskinrummet og gøre, hvad jeg kan for at styrke denne mission”. – Karen Vincent, Marketing Director, Warner Music Group 
  1. ”Jeg er dybt taknemmelig for muligheden for at blive en del af PROMUS bestyrelse. Barren er sat højt, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring – og ikke mindst min dybe passion – for rytmisk musik til at indfri de høje ambitioner. Jeg ser frem til at være med til at skabe klangbund for et stærkt musikmiljø – der også giver genklang uden for Aarhus” – Stefan GejsingMusikbooker, Roskilde Festival

Den nye bestyrelsessammensætning betyder dermed også et farvel og en meget stor tak for indsatsen igennem mange år til Ricco Andie fra øvelokaleforeningen, Mono, og Ole Dreyer, bestyrelsesleder for Musikforlæggerne i Danmark, bestyrelsesmedlem af Koda og Publishing Director og partner, Nordic Music Society.

Læs mere om Promus og find vores vedtægter, visionsplaner m.v. her: https://promus.dk/om-promus/ – https://promus.dk/bestyrelse-medarbejdere-og-vedtaegter-2/

test

Mere aktuelt

Tilbage til oversigt